Contact

Ons Adres

  • Handelsplein 5
    3071 PR Rotterdam
 

Meest gestelde vragen

1Hoe kan ik mijn website laten aanpassen?
Als u een servicecontract heeft kunt u het best een ticket aanmaken in het klantenpaneel. Het beste is om hier zo uitgebreid mogelijk te beschrijven wat u op uw website wilt veranderen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken of per mail. Voor elk serviceniveau is er een andere response-tijd. Wij proberen altijd binnen de aangegeven tijd van uw serviceniveau de veranderingen te verwerken. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf uw website aan te passen, mocht u dan tegen een probleem aan lopen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
2Kan ik mailboxen aanvragen bij Animo?
U kunt uiteraard bij ons mailboxen aanvragen. Animo mailboxen zijn vaak een goede en goedkope oplossing voor kleine bedrijven die niet meer dan 3 mailboxen nodig hebben. Voor klanten die wat meer mailboxen willen hebben raden wij aan om gebruik te maken van Office365. Dit kunnen wij samen met u configureren en gebruiksklaar maken. Ook kunnen wij uw oude mailboxen overzetten naar Office365. Oude mailboxen overzetten naar de Animo mailserver is niet mogelijk.
3Wat houdt SEO in?
SEO staat voor Search Engine Optimization. Een goede SEO op uw site maakt de vindbaarheid van uw website beter op zoekmachines. Stel dat u een bakker bent in Rotterdam, dan wilt u uiteraard gevonden worden op Google als u "Bakker Rotterdam" opzoekt. Wij proberen er zo goed mogelijk voor te zorgen dat u dan op de eerste pagina komt van Google.
4Hoe lang zit ik vast aan een servicecontract?
De duur van het servicecontract is 1 jaar, na deze periode kunt u uw contract maandelijks opzeggen.
5Mijn website doet het niet of is erg traag
U kunt storingen & werkzaamheden bekijken op: status.animo-ict.nl. Mochten er geen storingen of werkzaamheden zijn, neem dan direct contact met ons. Zo kunnen wij meteen aan de slag om het op te lossen!

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.

Wij beantwoorden uw vraag met plezier.

 

Stuur ons een bericht


Contact
Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen

Wij streven er naar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.