Prijzen

Het maken van uw website

Wilt u graag een nieuwe website hebben voor uw bedrijf?Wilt u dat wij voor u een website maken en deze voor u inrichten? Geen probleem onze webdesigners maken de perfecte website voor uw bedrijf. Dit kan al vanaf: €399,-. Onze prijsindicatie is gebaseerd op de functionaliteit van uw website, de omvang en de tijd die wij aan uw website werken.

Na een gesprek met 1 van onze webdesigners start de bouw van uw website. Wij kopen het domein voor u, richten de website in op 1 van onze snelle & veilige servers en maken indien van toepassing mailaccounts voor u aan.

U wordt uitstekend op de hoogte gehouden van uw website, u kunt hiervoor inloggen op het Animo Klantenpaneel om de voortgang van uw website te zien. In ons klantenpaneel kunt u ook zelf taken toevoegen als blijkt dat u iets toch anders wilt hebben op uw website.

Als uw website klaar is voor oplevering kunt u telefonisch, per email of met een bezoek op ons kantoor uw website goedkeuren. Als dit gedaan is zorgen wij ervoor dat uw SEO (Search Engine Optimization) in orde is, zodat uw goed te zoeken bent op Google. Wij maken ook voor u een Google Bedrijfsaccount zo kunt u nog makkelijker op Google worden gevonden.

Indien u wilt kunt u een servicecontract bij uw nieuwe website afnemen, dit houdt in dat wij uw website beheren en aanpassen op uw verzoek. Dit is erg handig als u niet goed overweg kan met computers of als u simpelweg geen tijd heeft om uw website aan te passen.

parallax background

Bekijk het serviceniveau die het best bij u pastHosting Only

€35 per maand


Hosting
SSL Certificaat
DDOS Protectie
Altijd Online Garantie


AANVRAGEN

Onze prijsindicatie

Serviceniveau

Hoe groot uw website ook is, u kunt zelf kiezen welk serviceniveau het best bij uw past. Mocht u meer service willen, dan kunt u elk moment veranderen van serviceniveau.

Eenmalige Offerte

Wij kijken individueel voor elke klant welke mogelijkheden er zijn per website en passen hier de offerte op aan. U betaald bij ons nooit te veel.


Maatwerk

Heeft uw website maatwerk nodig? Geen probleem, wij kijken wat er mogelijk is en geven op basis van onze bevindingen een prijsindicatie.

Bestaande Websites

Heeft u al een bestaande website en wilt u hiervoor alleen service afnemen bij ons? Ook dit is voor ons geen probleem.